PC

Rage 2 uskoro dobija dosta novina

Postapokaliptična pucačina kompanije Bethesda, Rage 2, donosi dosta bezbrižne zabave i komadanja poludelih neprijatelja, a sve to će uskoro postati još uzbudljivije.

Kao što je Bethesda i obećala, Rage 2 će u narednim mesecima biti redovno osvežavan novim besplatnim sadržajem i ekspanzijama.

Pre dolaska veće ekspanzije, Rage 2 će do kraja ovog meseca dobiti dosta novina u vidu modova igranja i predmeta. Kako developeri igre najavljuju, od 25. jula pre igračima će biti čak 3 moda igranja – Ironman, Ultra-Nightmare i New Game+.

Nem Game+ omogućava da sve iskusite iznova, ali sa daleko više opcija i daleko moćnijim protivnicima, dok Ultra-Nightmare donosi najviši nivo težine.

Uz sve ovo, igrači dobijaju i baterijsku lampu, tutorijale koje mogu preskakati, kao i brojna poboljšanja u radu igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top