Meridian
PC

Rockstar izgleda tizuje Bully 2 unutar GTA Online

Iako većina igrača misli da se predugo čeka na šesti nastavak u Grand Theft Auto serijalu, postoji nastavak na koji se čeka znatno duže – to je Bully 2.

Originalni Bully se pojavio 2006. godine za PS2, a dve godine kasnije i za ostale aktuelne platforme, tako da fanovi više od decenije čekaju na novu avanturu koja će ih odvesti u “školske klupe”.

Tokom svih ovih godina, Rockstar je ćutao i krio detalje o potencijalnom drugom nastavku, a u poslednjem periodu se pojavljuje sve više detalja koji upućuju na to da dvojka postoji.

Sada, mnogi fanovi misle da sam Rockstar tizuje Bully 2 i to unutar sveže dodate ekspanzije za GTA Online, koja je Fortnite skinula sa trona najigranije igre.

Naime, igrači sa u GTA Online kazino mogu dekorisati raznim crtežima, među kojima se nalaze oni koji izgledaju kao da su nacrtani kredom po školskoj tabli(slika ispod). 

Ako to nije dovoljan tizer, fotografije unutar igre nose naziv Canis Canem Edit, što je u pojedinim zemljama bio zvanični naziv igre. Jedno od fotografija još nosi i naziv prop-bully, što ima direktne veze sa ovim serijalom.

Izgleda da je Bully 2 stvaran i da će nam se uskoro pojaviti, a prvo čekamo i zvaničnu najavu iz studija Rockstar.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

To Top