Gadgets

Stadia će na lansiranju podržavati samo 4 telefona iz Google Pixel serije

Do lansiranja striming servisa Google Stadia ostalo je još par meseci, i lagano se prikuplja sve više informacija.

Jedna od svakako interesantnijih mogućnosti koje striming servisi donose, jeste igranje preko mobilnih telefona bilo koje igre, pa čak i najvećih AAA naslova, jer se sve dešava na serveru u oblaku.

Međutim, po lansiranju Stadije, ona će zvanično podržavati samo četiri modela, i to četiti Google Pixel telegona, modele Pixel 3, 3a, 3a XL i 3XL.

Podrška za druge modele će izostati u potpunosti pri lansiranju, barem ona zvanična, dok će vrlo verovatno ipak biti moguće da “na divljaka” igrate i na drugim naprednijim telefonima.

Ono što je ipak sigurno, Google Stadia neće stići na iOS telefone, ali verujemo da će i ona doći u nekom trenutku, je je Guglu svakako u interesu što širi spektar potencijalnih korisnika.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top