Nintendo Switch

Stiže nova kart trkačina sa Garfildom!

Izgleda da je ova godina definitivno godina povratka popularnosti karting igara. U maju smo se igrali uz Team Sonic Racing, u junu nam je stigao povratak kultnog Crash Team Racing, a sada je najavljena i karting igra sa legendarnim mačkom Garfildom – Garfield Kart: Furious Racing.

Uz čuvenog debelog i lenjog mačora su odrasle mnoge generacije, i on nam sada donosi novu karting igru ove jeseni, preciznije 5. novembra, za sve aktuelne platforme – PC, Xbox One, PS4 i Switch.

Igru publikuje Microids, a razvija Artefacts Studios. Ovaj francuski duo nam obećava tri moda igranja – Grand Prix, Single Race i Time Trial, kao i lokalni splitskrin multiplejer za do 4 igrača, i do osam igrača onlajn.

Najavljeno je i 16 staza, inspirisanih svetom Garfilda, kao što su Palerock Lake i Pastacosi Factory, i naravno čuvena ekipa karaktera, Garfield, Odie, Jon, Nermal, Arlene, Liz, Harry i Squeak.

Kao i svaka prava karting igra, i ova će imati “pojačanja” po stazama, i trenutno ih je najavljeno 9, ali se ne zna tačno šta će oni biti.

Nažalost, uz najavu nije stigao i neki trejler, ali se nadamo da ćemo ga dobiti uskoro.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top