Nintendo Switch

Stiže gomila novog sadržaja za CTR Nitro-Fueled, ali nažalost, i mikrotransakcije

Activision je juče objavio blog koji nam najavljuje novu Grand Prix sezonu u Crash Team Racing Nitro-Fueled, koja nosi naziv Back N. Time Grand Prix i počinje sutra, 2. avgusta.

Tema ovog Grand Prixa je kameno toma i besplatan je za sve ljude koji poseduju igru, ali sa sobom donosi gomilu kozmetičkih dodataka, ukupno 18 novih predmeta, kao i potpuno novu stazu – Prehistoric Playground.

Takođe, veliki broj predmeta stiže i u Pit Stop, ali ono što nas je razočaralo, je što je Activision uneo plaćene mikrotransakcije u igru, i to, čini se, na veoma pokvaren način, jer je sačekano da prođe mesec-dva dok ljudi kupe igru i novinari daju svoje recenzije.

Naime, do sada ste stvari u Pit Stopu kupovali zarađivanjem Wumpa Coins, trkajući se i prosto igrajući razne modove igre. To ćete i dalje moći da radite, ali stvar je u tome što ćete sada Wumpa Coins moći i da kupite za pravi novac.

Naravno, Activision sve ovo zove “opcionim”, ali znamo kako to ide kada se jednom krene sa ovim stvarima.

No dobro, bar nam je stigao novi zabavni sadržaj u kome jedva čekamo da uživamo, mikrotransakcije ćemo preskočiti.

Više detalja o novom sadržaju možete pročitati u zvaničnoj objavi na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top