PC

Capcom beleži profit od čak 50%

Kompanija Capcom je jedna od retkih koja beleži odličan neprekinuti niz sa izdatim fantastičnim igrama koje igraju milioni fanova i koje su donele ogroman profit.

To su igre Resident Evil 2 Remake, Monster Hunter World, Devil May Cry 5 i ostale. Ovi naslov su doveli do toga da profit kompanije Capcom raste iz kvartala u kvartal.

Capcom se sada pohvalio da je prodaja u odnosu na isti period prošle godine porasla za 4.3%, kao i da je operativni prihod porastao za neverovatnih 50%.

Iz kompanije navode kako porast prihoda postoji pre svega zahvaljujući masovnoj kupovini video igara putem digitalnih platformi.

Odličan profit i prodaja igara iz kompanije Capcom će se definitivno nastaviti pošto nas uskoro očekuje još dosta odličnih naslova, poput ekspanzije za MH World, a verovatno se radi na Resident Evil 3 rimejku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top