PC

Zvanično predstavljen gejmplej za Call of Duty: Modern Warfare, tu su i novi modovi

Kao što je i najavljeno, sa dolaskom avgusta smo dobili i premijerni prikaz gejmpleja za multiplejer koji nas očekuje u Call of Duty: Modern Warfare.

U trejleru smo imali prilike da vidimo dosta novina koje deluju zanimljivo i to su pre svega novi modovi igranja. Pored standardnih modova, tu su i oni manjeg kalibra sa 2-na-2 bitkama, poput Gunfight, a predstavljen je i mod igranja za 100 igrača, ali neće biti Battle Royale.

Mod igranja koji nam je privukao najviše pažnje je Night Mode, retko viđan u igrama gde ćemo se boriti u mraku upotrebom razne opreme i taktičkih sposobnosti.

Oružje je moguće levelovati i kastomizovati, što je otkriveno još ranije, a Infinity Ward je otkrio da će svaka puška imati predvidivi trzaj kako bi se igranje olakšalo. Prikazani su i dodaci koji se otključavaju kroz killstreak sistem, pa tako vidimo tenkove i razne druge dodatke, među kojima se nalazi i zamena za nuke, a to je White Phosphorous koji stvara dimnu zavesu i pritom nanosi veliku štetu igračima.

Call of Duty: Modern Warfare izlazi 25. oktobra, a imaćemo prilike da isprobamo igru kroz otvorenu betu 21-23. septembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top