PC

Gomila novina stiže u Tekken 7 sa novom sezonom

Da tabačine beleže orgomnu popularnost i još veći esport potencijal, dokazano nam je u vikendu za nama kada je održan Evo 19.

Naravno, za popularnost ovih igara su zaslužni developeri koji konstatno ubacuju novi zanimljivi sadržaj igračima. Za mnoge tabačine su sada najavljene novine, a među njima je i Tekken, koji je uspeo da nedavno stigne do 4 miliona primeraka.

Novine stižu u vidu početka treće sezone u igri, a najznačajnija je svakako potpuno novi borac, Liroj Smit, a tu je i Zafina, sa kojom smo se nadmetali i u šestici.

Bandai Namco je novog borca opisao kao mudrog znalca borilačkih veština, žednog osvete zbog ubijene porodice.

To nije sve, treća sezona sa sobom nosi i novo borilište, nove poteze za sve borce, oplemenjeni mod vežbe, a tokom sezone će biti otkriveno još inovacija, kao i dodatna dva borca.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top