PC

Na Gamescomu nas očekuje gomila premijera od strane velikog broja izdavača

Nakon velikog E3 sajma održanog na tlu SAD, sada se pažnja fanova gejming scene seli u Evropu kako bi ispratila Gamescom koji iz godine u godinu poprima sve više značaja.

Na taj način, ove godine možemo da očekujemo gomilu premijernih prikazivanja igara, kao i otkrivanje novih detalja o onim već najavljenim, od strane velikih izdavača, kojih će biti preko 15.

Naravno, još uvek je tajna šta nas sve očekuje, ali je velika verovatnoća da će neki krenuti sa tizerima kako se budemo bližili otvaranju.

Već znamo da će biti prikazan gejmplej za Cyberpunk 2077, a sada je otkriveno da će u specijalnom šou na Gamescomu biti otkriveno još detalja o Death Stranding.

Jedva čekamo da vidimo šta nam je sve spremljeno, a vi?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top