PC

Novi trejler za Greedfall nas bolje upoznaje sa gejmplejom

Pre oko mesec dana smo dobili datum izlaska za najnoviju avanturu iza koje stoji Focus Home Interactive, nazvanu Greedfall, i koja nas vodi u 17. vek prepun magije i magijskih stvorenja.

Pošto nećemo dugo čekati do izlaska, jer Greedfall stiže već 10. septembra, developeri su rešili da i to kratko vreme čekanja popune korisnim infomacijama koje će pomoći igračima da se bolje pripreme.

Tako smo sada dobili novi gejmplej trejler koji nam pokazuje sve bitne elemente koji će nas zabaviti kroz magijsko putovanje.

Na samom početku vidimo ostrvo koje će biti dosta bogato kako šumskim oblastima, tako i gradovima. Trejler govorio i o kastomizaciji likova, njihovim nadogradnjama i bitnom oružju koje će im pomoći tokom borbi.

Ovde viđamo i zanimljivu implementaciju pauze, gde igrači usred bitke mogu pauzirati igru i isplanirati svoj sledeći korak. Jako zanimljivo i nešto što je ustaljeno u strategijama, a ne toliko u avanturama iz trećeg lica.

Trejler prikazuje i kako će dijalozi uticati na napredak u igri, kao i to da nas očekuju romanse i još gomila zanimljivih stvari.

Jedva čekamo taj 10. septembar, a vama preporučujemo da pogledate trejler i naučite nešto novo pre nego što se Greedfall pojavi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top