PC

Hades sa novim apdejtom dobio novo okruženje i proširenu priču

Supergiant Games, kreatori igara Bastion i Transistor, su nas ove godine obradovali novom odličnom igrom, koja je iako u Early Accessu dobila naše pohvale.

Pošto faza ranog razvoja i dalje traje, razvojni tim je rešio da iskustvo igranja dodatno obogati novim stvarčicama.

Najveća novina je novo okruženje, odnosno biom, koje predstavlja mešavinu hrama i lavirinta u kojima će igrači testirati svoju veštinu i strpljenje.

Uz to, priča je obogaćena novim događajima koji će doneti dodano više zabave i bolje će ih upoznati sa protagonistom. Uz sve ovo smo dobili i gomilu sitnih promena i ispravki, koje postavljaju teren za dolazak novog sadržaja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top