PC

Zvezde američkog rvanja stigle u Brawlhallu

Brawlhalla je besplatna tabačina studija Blue Mammoth Games i kompanije Ubisoft koja je od izlaska nastavila da raste kroz aktivnu podršku i dodavanje novih borilišta, boraca i modova igranja.

Sada je najavljeno partnerstvo sa WWE koje nam u Brawlhallu donosi popularne kečere i novi mod igranja.

Od zvezdi američkog rvanja imamo The Rock, Džona Sinu, Zavijera Vidsa i Beki Linč, koji su se ovde našli po uzoru na izgled iz stvarnog sveta samo u stilu crtaća.

Sa ovim kečerima je stigao mod igranja Brawldown(po uzoru na Smackdown). On u arenu igrače u borbu formata 2v2 koji se smenjuju tokom trajanja od tri minuta. Kako bi sve bilo u stilu američkog rvanja, tu su stolice na sklapanje kojima možete mlatiti protivnike kako bi ih onesposobili na kratko, kao i bacanje na stolove.

Odlična stvar za one koji očekuju novu WWE igru, ili žele da isprobaju nešto novo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top