PC

Otkriven datum kada Destiny 2 prelazi na Steam

Zajedno sa napuštanjem kompanije Activision, studio Bungie je sa sobom poveo svoju voljenu Destiny franšizu a to je ujedno i značilo da Destiny 2 više neće biti dostupan putem Battle.net platforme.

Ova promena je najavljena kao deo ogromnih izmena koje sprovodi Bungie, jer ne samo što igra dolazi na Steam, ona će nositi i naziv New Light i postaće besplatna za igranje.

Sada je Bungie i zvanično otkrio da će Destiny 2 u svoj novi dom preseliti 1. oktobra, istoga dana kada dolazi velika Shadowkeep ekspanzija. Tranzicija sa jedne plaforme na drugu je deo briga ovog studija, tako da svako može slobodno da izvrši transfer podataka i na Steamu nastavi tačno gde je stao, što je odlična stvar.

Bungie je govorio i o planovima za krosplej, ali to nećemo skoro videti. Prvi korak je cross-save funkcija koja omogućava igračima da dele svoj napredak između platformi i da na svakoj imaju sve isto.

Jako nam se dopada što Bungie iz korena menja Destiny 2 i jedva čekamo taj 1. oktobar da zaigramo novu, besplatnu, verziju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top