PC

Grid 2 uklonjen sa Steama

Ako ste se pitali zašto je Grid 2 poslednjih meseci bio “mali milion” puta besplatan na Steamu/Humble Bundle i drugim platformama, evo vam odgovora – zato što je sada uklonjen.

Naravno, svi mi koji smo već bili vlasnici igre, i dalje je imamo u svojim bibliotekama, ali igra više neće biti dostupna za kupovinu.

Razlog za uklanjanje je kako to obično biva kod igara – isticanje licenci koje se koriste unutar igre. Obično to biva muzika, ali ovoga puta je u pitanju pre svega veliki broj modela auta, koji su takođe licencirani. Ista je sudbina zadesila i prvobitni GRID.

Nova igra u serijalu jee predstavljlena pre par dana, i očekuje nas ovog oktobra, a trejler za istu možete videti ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top