Vesti

I sedištu kompanije Bandai Namco u Americi zaprećeno bombom

Na tlu Sjedninjenih Američkih Država je i dalje izuzetno burna situacija nakon masovnih pucnjava, a sada imamo i porast pretnji raznim terorističkim aktovima upućenim kompanijama iz oblasti gejminga.

Ranije ovog meseca, sedištu kompanije Twitch u San Francisku je prećeno masovnom pucnjavom, zbog čega su radnici bili primorani da ostanu u svojim domovima, a sada je slična pretnja upućena kancelariji kompanije Bandai Namco koja se nalazi u Kaliforniji.

Zaposleni u sedištu kompanije su dobili dojavu da je podmetnuta bomba, zbog čega je hitno pokrenuta istraga kako bi se utvrdilo da li je pretnja stvarna ili neko zbiva neslane šale.

Drugih detalja povodom pretnje trenutno nema, i nadamo se da je u pitanju samo nečija neslana šala koja u ovakvim vremenima treba biti strogo kažnjena.

Veliki broj studija se susretao sa sličnim pretnjama i nadamo se da će vlasti krenuti da reaguju žustrije na ovakve stvari a ne da na svaki nemili događaj prst krivice upere u video igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top