PC

Sigma i Role Queue stigli u Overwatch

Nakon par nedelja testiranja, u Overwatch je konačno stigao najnoviji heroj, zajedno sa brojnim balans izmenana, ali i dugo očekivanim sistemom “Role Queue”, gde igrači mogu da čekaju na partiju sa preferiranim ulogama.

Novi heroj se zove Sigma, i u pitanju je dobri stari “ludi naučnik”, čiji su eksperimenti krenuli po zlu.

Sigma je specifično zainteresovan gravitaciju, koja ga potpuno obuzima i prožima, i koja ga je izgleda oterala u ludilo i više ne može da raspoznaje šta tačno dešava oko njega.

Sve detalje o novostima i balans promenama koje su stigle sa ovim apdejtom, možete pročitati u zvaničnoj objavi, prateći ovaj link.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top