PC

Stigla je nova igra kreatora Super Hexagon – Dicey Dungeons

Super Hexagon i VVVVVV su odlične igre koje nisu nešto preterano popularne, ali iza sebe imaju malu ali značajnu zajednicu.

Kreator ovih igara, Teri Kavanah, nam je sada doneo nešto u sličnom formatu i takođe dosta zanimjivo.

Radi se o igri Dicey Dungeons, u kojoj postajete džinovska kocka koja mora dati sve od sebe kako bi stigla do kraja tamnice koja se menja sa svakim pokušajem igrača.

Ova igra je roguelike sa deckbuilding elementima i koordinisanjem ekipe u kojoj se može naći neki od 6 različitih heroja, svaki sa drugačijim moćima i veštinama.

Igra je dosta otkačena, a ujedno pruža i dobru zabavu svakome ko se reši da se izgubi u beskrajnom igranju.

Dicey Dungeons je dostupan putem Steam i itch.io platforme sa cenom od oko 15$.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top