PC

Jedan od kreatora TimeSplitters franšize se priključio radu na novoj igri

Kompanija THQ Nordic je u prethodnim mesecima pod svoje okrilje dovela ogroman broj studija i franšiza koje želi da sačuva od zaborava. Među njima se našao i TimeSplitters IP, za koji se već uveliko radi na novom naslovu.

Na svu sreću, THQ Nordic nije kompanija koja će izdati poluzavršeni produkt samo kako bi odžeparila fanove na račun nostalgije, već želi da donese nešto smisleno i vredno igranja.

Da je to tako potvrđeno je u finansijskom izveštaju ove austrijske kompanije, gde je objavljeno kako se jedan od kreatora TimeSplitters franšize, Stiv Elis, sada priključio razvoju nove igre kako bi radio na ključnim aspektima, kao i kako bi obezbedio da franšiza očuva svoja obeležja.

Ovo su sjajne vesti za sve fanove, a mi se nadamo da THQ Nordic ovakvu saradnju ima i sa ostalim developerima čije franšize sada stoje u njihovom vlasništvu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top