PC

No Man’s Sky sa Beyond apdejtom dobio ogromne promene i ispravke

Dugo očekivan Beyond apdejt koji je stigao u No Man’s Sky je dodatno obogatio ovu igru u odnosu na one novine koje smo dobijali prethodnih godina.

Zajedno sa apdejtom je stigla i ogromna lista promena i ispravki koje igrači vide. Ove promene se tiču poboljšanja kvaliteta igre i uklanjanja problema na koje su se igrači žalili u prethodnim mesecima.

Od izmena nam se izuzetno dopada izmena Galaxy mape, koja je sada znatno jasnija za navigaciju, ubrzano rudarenje, kao i povećanje kapaciteta u inventaru sa tričavih 250 na čak 10,000.

Stvari koje možete nositi sada u inventaru, vam neće smetati čak ni nekoliko dana nakon sakupljanja resursa na planetama, pa tako možete da brinete o drugim stvarima.

Beyond apdejt ipak je sa sobom doneo i par problema koji se tiču pucanja igre i sličnih bagova, ali će to definitivno biti uskoro ispravljeno, kako najavljuju iz studija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top