PC

Novi video za Doom Eternal nas upoznaje sa 2v1 multiplejer modom

Doom Eternal će sa svojim izlaskom doneti ogromne novine u serijal, kako po pitanju demonske priče, tako i u multiplejeru.

Na E3 2019 je otkriven asimetrični multiplejer mod igranja, formata 2v1 u kojem će dva igrača biti demoni, a jedan u ulozi Slayera.

Ovaj mod, zvani Battlemode, zvuči dosta interesantno, a sada imamo prilike i da vidimo kako on izgleda i funkcioniše u otkrivenom gejmpleju.

Mod sa sobom nosi 5 igrivih demona, čiji će broj u skorijem periodu narasti, kao i šest arena, i borbu do smrti.

Video ispod nas upoznaje sa demonima i njihovim moćima koje poseduju, a tu je dosta vatre i eksplozija, ali mi ipak više volimo da igramo kao Slayer. A vi?

Doom Eternal stiže već 22. novembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top