PC

Atrio: The Dark Wild je uvrnuta sajberpank igra u svetu koji želi da vas ubije

Juče je predstavljen naslov Atrio: The Dark Wild, survival igra smeštena u svetu čija vizuelna prezentacija vuče inspiraciju iz sajberpank estetike, a koja je smeštena u postapokaliptičnom svetu.

U tom svetu, praktično sve oko vas želi da vas ubije, ili tako bar kažu autori. U trejleru najave igre, koji možete pogledati ispod, stičemo bolju sliku o tome šta možemo da očekujemo od igre.

Vizuelna prezentacija deluje jednostavno, ali veoma prijatno i autentično, dok je muzika sjajna, napetna i u najboljem duhu sajberpanka.

Ideja gejmpleja je da je svet pust i sve urbane celine su postale diviljna, i na nama je da istu preživimo i iskoristimo za naše potrebe preživljavanja. Pa su tako ključne crte gejmpleja hvatanje i korišćenje čudnih stvorenja, kao i pravljenje i automatizacija naše baze, koja je osnova svega što radimo u svetu igre.

Deluje zanimljlivo, tako da ćemo svakako nastaviti da pratimo njen razvoj!

Jako nam je drago što se sajberpank estetika vraća u modu kod igara, pa smo tako nedavno videli i jedan veoma intrigantni RPG koji nosi ime Gamedec.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top