PC

Konačno dobijamo nastavak igre Beneath a Steel Sky

Jedna od starijih sajberpank igara koja je igrače vodila u distopijsku budućnost je stekla ogroman broj fanova koji su svih ovih godina čekali na nastavak.

Sada, 25 godina kasnije, studio Revolution Software je konačno predstavio dolazak nastavka. Druga igra nosi naziv Beyond a Steel Sky i sa sobom donosi fantastičnu priču koju prati prepoznatljivi humor.

Fanove će takođe obradovati i podatak da iz igre stoji Dejv Gibons, zahvaljujući čijem umeću dobijamo grafiku u jedinstvenom stilu.

Ogromni korak napred u Beyond a Steel Sky je načinjen na polju karaktera koje vodi unapređeni AI, zahvaljujući kojem oni poseduju odlične reakcije i daju dodatni element avanuti koja očekuje igrače.

Zajedno sa najavom, dobili smo i trejler za Beyond a Steel Sky u kojem možemo videti kakva nas grafika i distopijski svet očekuju.

Tačan datum izlaska nije poznat, ali se očekuje da se pojavi do kraja ove godine za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top