PC

SYNCED: Off-Planet je multiplejer pucačina sa The Last of Us vajbom i The Divison gejmplejom

Na prvom danu Gamescom sajma su nas odmah dočekale premijere igara, a jedna od prvih je SYNCED: Off-Planet.

Jedan od prvih utisaka koji se stiče na osnovu trejlera da SYNCED prati The Last of Us vajb sa izuzetno mračnom atmosferom i nekolicinom koji preživljavaju u nemilosrdnom okruženju.

Ipak, pri kraju trejlera možemo videti da je reč o multiplejer igri koja je inspirisana The Division serijalom i igračima donosi PvPvE sukobe sa drugim igračima i zombijima.

U videu koji nam otkriva gejmplej, vidimo da je dosta elemenata slično The Division igrama, ali i neke nove i originalne mehanike koje donosi Tencent Next Studios.

Igra od samog početka ima podršku za ray-tracing tehnologiju, što se može videti u trejleru, ali nas za sada interesuje više detalja o svetu igre.

Datum izlaska trenutno nije poznat.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top