PC

I Minecraft dobija Ray Tracing

Ray Tracing tehnologija polako, ali sigurno, postaje “prodajna tačka” mnogih novih igara, ali to ne znači da se ova tehnologija ne može retroaktivno implementirati i u starije igre.

Možda jedno od čudnijih mesta gde vidimo da se ovo dešava jeste Minecraft, za koji su Nvidia i Mojang objavili trejler u kome nam prezentuju ray tracing tehnologiju u ovoj veoma popularnoj i 10 godina staroj survival igri.

I za divno čudo, ray tracing efekti su veoma upečatljivi u Minecraftu, što možete i videti u trejleru ispod.

Važno je napomenuti da ovo stiže samo za Win 10 verziju igre, ne i za Java verziju koju igra veliki broj igrača zbog modova koje Win10 verzija ne podržava.

Ovo je ujedno i razlog zašto je Super Duper Graphics Pack otkazan.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top