PC

Predstavljen Ghostrunner, još jedan obećavajući sajberpank naslov

Počeo je Gamescom 2019, a sa njim i gomila najava novih igara.

Jednaod njih je i igra Ghostrunner, još jedan u nizu sajberpark naslova koje vidimo u poslednje vreme, što znači da definitivno ulazimo u eru popularnosti ovog žanra, svakako zahvaljujući Cyberpunk 2077.

U pitanju je akciona avantura iz prvog lica koja nas na prvu loptu jako podseća na Dishonored smešten u futurističko okruženje, ali ima tu elemenata i igara kao što su Katana Zero i Mirror’s Edge.

Osnove gejmpleja su visoka mobilnost glavnog karaktera, bullet-time momenti i borba nabijena adrenalinom, koja će se dešavati kako u stvarnom, tako i u sajber svetu.

Priča igre nas smešta u “Kulu”, posledenje utičište čovečanstva u kome haraju nasilje, bolesti i siromaštvo. Na nama je da se popnemo do vrha kule, kako znamo i umemo, otkrijemo tajne ove kule, ali i naše poreklo, kako bi mogli da se suprotstavimo izvesnom The Keymaster.

To je trenutno sve što za sada znamo o igri, ali verujemo da ćemo svakako više detalja dobiti u narednim danima. Ono što još znamo je da igra izlazi negde u toku 2020. godine, za PC, Xbox One i PS4.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top