PC

Magija stiže u Sims 4 sa novom ekspanzijom

Sims 4 je od samog izlaska konstantno dobijao razne pakete sadržaja kojima je moguće obogatiti svet i život simsa, a količina sadržaja je toliko velika da vam je potrebna ogromna svota novca da biste sve kupili.

I pored toga, Sims 4 sada dobija još jedan paket sadržaja, koji ovoga puta donosi magiju u svet simsa, koji će pokušati da ovladaju njome kako bi leteli metlama i borili se u magijskim duelima.

Na osnovu trejlera koji je došao sa najavom zaključujemo da ekspanzija nosi tematiku serijala knjiga o Hari Poteru, pošto nas vodi u drugi svet i sa sobom donosi raznorazne skinove i slične dodatke.

Ako je magija ono što obožavate, onda Realm of Magic ekspanziju možete ugrabiti već od 10. septembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top