PC

Stigao je i prvi gejmplej za Marvel’s Avengers

Na ovogodišnjem E3 sajmu nam je konačno najavljena Marvel’s Avengers igra u kojoj igramo kao popularni superheroji.

Najava je prošla u vidu trejlera koji nije otkrivao gejmplej, i Square Enix se susreo sa nizom kritika na račun dizajna heroja, ali se on neće menjati.

Sada smo na Gamescomu, kao što je i bilo najavljeno, dobili čitavih 18 minuta gejmpleja u kojem imamo prilike da vidimo šta nas sve očekuje kada budemo igrali sa ovim superherojima.

Gejmplej se odvija na A-Dan, događaj koji će opasno poljuljati status Osvetnika kod “običnih” ljudi, i koji je neka vrsta tutorijala na samom početku igre.

Video nam prikazuje gejmplej sa svim dostupnim herojima – Thor, Iron Man, Hulk, Captain America, Black Widow – i tako imamo uvid u sve njihove moći koje poseduju.

Razvojni tim je ovde više išao nekom svojom vizijom i nije se držao efekata iz filmova, a  može se videti da svaki udarac poseduje efekat poput onih iz stripova, što je kul detalj.

Videćemo kakva će reakcija fanova biti na ovaj video, a vama preporučujemo da ga pogledate.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top