PC

GTA V uklonjen sa Nvidia Geforce Now striming platforme

U jeku galame koju trenutno prati tehnologija “igranja u oblaku”, praćena pre svega velikom kampanjom koju je Google pokrenuo za njihov projekat Stadia, stižu i vesti o manje poznatom, a odavno aktuelnom sličnom servisu koji pruže Nvida – Geforce Now.

U pitanju je takođe strimovanje video igara (odnosno igranje sa servera u oblaku), ali gde ste mogli da posedujete igru gde god želite (Battle.net, Steam, GOG…) te ako je ona podržana za igranje preko Geforce Now, mogli ste je (u beta fazi) igrati preko ove platforme, koja je trenutno besplatna, ali je planirano da se nakon beta faze plaća.

Danas stižu vesti da je GTA V potpuno, iznenada i bez najave, nestao sa ovog servisa i u trenutku pisanja ove vesti još uvek nema drugih objašnjenja, niti zvaničnih obaveštenja o ovome.

Glasine koje trenuto kruže kažu da se ovo desilo zato što sada Google ima sva prava na strimovanje Rockstar igara, ali to ništa nije potvrđeno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top