Vesti

Pewdiepie postao prvi nezavisni jutjuber sa 100 miliona pretplatnika

Od skromnog dečaka, koji nije imao prijatelje, do legendarne jutjub zvezde. Feliks Kjelberg, svima poznatiji kao Pewdiepie, je sada postao prvi nezavnisni jutjuber koji iza sebe ima armiju od čak 100 miliona pretplatnika.

Kada kažemo nezavisni, mislimo na to da iz njega ne stoji nikakva korporacija, već sve klipove snima i edituje sam uz malu pomoć editora Sajva(Brad je otišao kako bi se posvetio ličnim ciljevima), što predstavlja fantastični uspeh i ovog jutjubera stavlja upisuje u istoriju.

Broj od 100 miliona pretplatnika Felix je dostigao za oko 10 godina, koliko je prisutan na Youtube sceni i koliko je svakodnevno donosio nove klipove milionima fanova.

Skromne početke je imao snimajući sebe kako igra raznovrsne igre, poput Call of Duty i sličnih, a pravi pocvat popularnosti dostigao je sa horor igrama i svojim urnebesnim reakcijama na napete scene. Ovaj poduhvat je takođe izrodio čitav novi trend koji je prihvatila gomila jutjuber, i koji je i dan danas popularan.

Kroz uspone i padove, psihičke probleme, ljubav, mimove, optužbe, copyright strajkove i gomilu drugih problema i divnih momenata, Pewdiepie se probijao, sticao nove fanove i nastaviće da radi ono zbog čega ga mnogi i dalje obožavaju.

Interesantno da se sve ovo desilo u praktično identičnom trenutku kada se oženio sa njegovom verenicom Marcijom, sa kojom je bio preko osam godina u vezi.

Na Twitter kanalu jutjuba je odato priznanje za neverovatni uspeh ovog nezavisnog jutjubera i to odličnim videom koji prikazuje kako je Pewdiepie rastao kroz godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top