PC

Bandai Namco ima podeljeno mišljenje o Epic Store, ali neće prihvatiti ponude o ekskluzivnosti

Od osnivanja Epic Games Store, ova istoimena kompanija je rešila da se sa glavnim protivnikom, Steamom, izbori putem ekskluzivnosti i pružanja naslova koji nisu dostupni nigde drugde na PC-u.

Ova taktika je privukla dosta developera, mahom nezavisnih, ali je tu i par veliki kompanija kojima se ekskluzivnost čini kao dobar posao, poput kompanije Ubisoft ili Take-Two Interactive.

Svoj stav o Epic Games platformi i njenom poslovanju je nedavno otkrila japanska kompanija Bandai Namco, gigant industrije video igara.

Iz ove kompanije imaju podeljeno mišljenje i Epic Games i ekskluzivnost vide kao i dobru i lošu stvar. Kako kažu, dobra stvar postojanja  nove platforme na PC-u je to što pomaže rast i širenje tržišta.

Sa druge strane, Epic Games platformu smatraju i kao ozbiljnu pretnju koja bi ugrozila reputaciju kompanije i dovela do velikog udarca na njenu popularnost, kao rezultat besa fanova zbog ekskluzivnosti.

To je i glavni razlog zašto Bandai Namco ne prihavata i neće prihvatiti ponude Epic Gamesa, jer im je glavni fokus na potrošačima i očuvanju prepoznatljivog brenda kojeg obožava ogroman broj igrača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top