PC

Rainbow Six Siege je besplatan za igranje u narednih nedelju dana

Francuska kompanija Ubisoft je rešila da pristupi nešto agresivnijoj kampanji promocije svojih igara kroz besplatne periode igranja.

To se sada pokazalo tačnim, pošto je objavljeno da odlična multiplejer pucačina Rainbow Six Siege neće biti besplatna samo tokom vikenda, već celih nedelju dana, pa i nešto više.

Period “besplatnosti” traje od 28. avgusta pa sve do 9. septembra i tokom njega imate prilike da uživate u bogatim modovima igranja sa 20 operatora. Naravno sav napredak se prenosi u punu verziju igre ako je kupite, a sada je odlična prilika za tako nešto, jer R6 Siege ima 70% sniženu cenu nego inače.

Besplatna nedelja igranja predstavlja neku vrstu zagrevanja za dolazak novog sadržaja kroz operaciju Ember Rise, koja sa sobom donosi dosta novina, kao i Battle Pass.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top