PC

Procureo novi heroj za Apex Legends

Respawn Entertainment će se držati plana da Apex Legends nastavi da oplemenjuje novim sadržajem u vidu modova, teritorija, oružja i karaktera, a deo tih planova je sada greškom procureo u javnost.

Zahvaljujući procurelim fotografijama sa nedavno konferecije lanca GameStop, imali smo prilike da saznamo kako će izgledati novi heroj.

On nosi naziv Crypto i liči na nekog rebel-hakera, koji će imati sposobnost da kontroliše dronove koji će otkrivati pozicije neprijatelja iz daljine. Ovo znači da ćemo konačno dobiti još jednog Trackera, jer je Bloodhound trenutno jedini.

Uz novog heroja, konferencija je otkrila i skinove za Noć veštica, kao i novo oružje – jurišnu pušku o kojoj trenutno znamo izuzetno malo.

Ne znamo kada će se Crypto zvanično pojaviti, ali će to definitivno biti sa dolaskom nove, treće, sezone negde tokom oktobra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top