Vesti

Vođa studija Gearbox ponovo optužen za nepoštovanje zakona i suda

Gearbox nam je doneo niz odličnih igara u prethodnim godinama, ali je vođa ovog studija izuzetno kontrovezna ličnost koja ide iz skandala u skandal.

Rendi Pičford je navodno umešan u niz prevara koje uglavnom uključuju veliki novac, kao što je u junu asistent otkrio da je novac namenjen studiju gurao u svoju privatnu kompaniju i ujedno finansirao privatne žurke. Uz proneveru novca, Pičford je deo niza optužbi za sekusalno zlostavljanje i fizičko nasilje.

Zbog svih ovih radnji on je više puta završavao na sudu, ali na neki način nijednom nije uspešno dokazano da je on stvarno kriv i uglavnom su slučajevi i dalje otvoreni.

Sada je stigla i nova pritužba koja se direktno tiče nepoštovanja zakona i suda, jer Pičford, prema rečima bivšeg savetnika, krije bitna dokumenta koja su važna za napredovanje istrage, a ujedno i otkrivanje kršenja zakona.

I dalje se čeka na zvaničnu reakciju suda, a u međuvremenu smo svedoci čistih prepucavanja na društvenim mrežama koja nas nikuda ne vode. Nadamo se da će sve biti rasvetljeno i da neće imati nikakvog uticaja na rad studija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top