Nintendo Switch

Potvrđeno da ćemo videti još Witcher i Cyberpunk igara

Glasine i nadanja o tome da li ćemo ikada videti novu Witcher igru su se vrtele godinama, praktično od kada je završen rad na The Witcher 3. Teehnički, mi jesmo dobili u tom periodu dve novee The Witcher igre, i to su kartična igra Gwent, kao i nezavisna RPG priča Thronebreaker: The Witcher Tales, ali ljudi možda ipak žele “klasični” RPG u duhu The Witcher serijala.

E pa, ako je suditi po finansijskom izveštaju CD Projekt RED za prvu polovinu ove godine, izgleda da će i Witcher i Cyberpunk dobijati nove igre u narednoj deceniji. Naime, kako se u izveštaju kaže, CD Projekt će u narednoj deceniji imati “dualna franšiza” model razvoja igara, što se odnosi upravo na The Witcher i Cyberpunk svetove, i što uključuje više odvojenih i nezavisnih studija koji će raditi na nekoliko igara paralelno.

The Withcher 3 se inače ove godine već sada prodaje znatno više nego u čitavoj 2018. godini, što je još jedan odličan reezultat i tek će nastaviti da raste kada kasnije The Witcher 3 stigne na Switch.

Ukoliko vas interesujee ceo izveštaj, možete ga pročitati na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top