PC

For Honor i Alan Wake su besplatne narednih 7 dana na Epic Store

I ove nedelje, umesto jedne, Epic deli dve igre besplatno na svojoj prodavnici, kako bi privukao igrače na korišćenje njihove platforme.

Nakon što smo prošle nedelje imali sjajne Moonlighter i This War of Mine, ove nam stižu još dva kvalitetna naslova – For Honor i Alan Wake.

For Honor je startovao ne baš najbolje kada se pojavio pre dve godine, ali je vremenom izrastao u sasvim kvalitetnu igru i polako iskoristio sav svoj potencijal, dok je kultni Alan Wake sada već klasik o kome ni ne treba puno da pričamo, ali ako do sada niste igrali, sada je svakako prilika!

Ove dve igre će biti besplatne narednih nedelju dana, tako da, ne propustite priliku da ih dodate u vašu Epic kolekciju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top