PC

GreedFall donosi 40+ sati gejmpleja i nekoliko završetaka

Prošle nedelje smo imali prilike da vidimo novi trejler za naslov GreedFall, na kome radi čuveni francuski dvojac, izdavač Focus Home Interactive i studio Spiders.

U pitanju je avantura koja kombinuje magiju i postavku 17. veka, i koja nam deluje veoma primamljivo.

Danas smo dobili još par novih informacija o igri, od samog developera. Igra će nuditi i do 45 sati sadržaja za igranje, kao i nekoliko potpuno drugačijih krajeva, koji će zavisiti od naših odluka i načina kako smo prolazili kroz igru, tako da developeri kažu da je vrednost ponovnog igranja veoma velika, i da ne možemo otkriti celu igru samo jednim igranjem.

Kako kažu, samo glavna priča će iznositi 30 sati igranja uz “normalno” igranje sporednih zadataka, a za one koji žele da se igri posvete detaljnije, trebaće im i do 50 sati igranja, u duhu pravih RPG naslova.

Ideja je da igra bute “core” RPG, gde su odluke igrača i odnosi sa ostalim karakterima ključni deo gejmpleja, ali će i sama borba i ti akcioni delovi biti podjednako zabavi i izazovni, tako bar kažu iz studija.

GreedFall izlazi 10. septembra, na PlayStation 4, Xbox One i PC

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top