PC

Mapa u Cyberpunk 2077 će biti nešto manje od one u The Witcher 3, ali znatno bogatija sadržajem

Što se tiče igara studija CD Projekt RED, The Witcher 3 je do početka rada na Cyberpunk 2077, bio njihov ubedljivo najveći projekat i svakako najambiciozniji.

Cyberpunk 2077 će po mnogim merilima preteći The Witcher 3, ali ne i po veličini mape, jer će Cyberpunk 2077 imati nešto manju ukupnu igrivu površinu od Vešca trojke, ali to ne znači i manje sadržaja, naprotiv.

Naime, kako kaže izvršni producent igre, Ričard Borzimovski, oni sam grad, odnosno Night City, smatraju bukvalno “glavnim likom” igre, pa je u skladu sa tim on prepun sadržaja i detalja za obići, videti i raditi nešto tu, i imaće mnogo, mnogo više konkretnog sadržaja nego što je to imao The Witcher 3, te u tom smislu je neizmerno mnogo bogatiji od njega, iako je TW3 tehnički imao veću mapu.

Osim toga, ova mapa će ići i mnogo više “u visinu” sa sadržajem, jer The Witcher 3 je imao sadržaja praktično u jedan do svega nekoliko visinskih nivoa, dok smo ovde u gradu budućnosti sa velikim soliterima, pa je logično da dosta toga ide i u visinu, a ne samo u širinu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top