Vesti

Moderi uveliko rade na Red Dead Remasteru za PC

Red Dead Redemption je jedna od igara koju PC igrači nikako ne mogu da prežale što se nikada nije pojavila na računarima.

Rockstar nikako da najavi Red Dead Redemption 2 za PC, i pored gomile glasina koje upućuju na to, a ujedno nema ni najave rimejka za prvi Red Dead.

PC zajednicu to ne zanima, jer je grupa modera uzela stvar u svoje ruke i počela je da kreira sopstvenu verziju Red Dead Redemption remastera za PC.

Remaster je baziran na verziji koju je moguće igrati na PC-u putem RPCS3 emulatora, samo što moderi rade na tome da igra funkcioniše znatno bolje na računarima, ali i da ujedno izgleda bolje.

Moderi najavljuju i poboljšane teksture, optimizovaniju navigaciju kroz meni, kao i prilagođeno iskustvo za igranje na PC-u, što znači gomila drugih poboljšanja i podešavanja.

Ovo nam zvuči izuzetno obećavajuće i nadamo se da Rockstar i 2K neće stati na put moderima, kao što nekada imaju običaj.

Ispod možete pogledati trejler i videti kakva vas poboljšanja očekuju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top