PC

Nintendo Switch sa poboljšanom baterijom stigao u prodaju

Kao što je i najavljeno, kompanija Nintendo je izdala novo izdanje Switch konzole koje nosi bolju bateriju, tako da možete iskoristiti priliku da se ovog leta duže igrate napolju.

Switch sa novom baterijom donosi 4.5 do 9 sati igranja na bateriji, što je znatno više u odnosu na 2.5 do 6 kod originala.

Baterija je jedina promena kod ovog izdanja konzole, ostale specifikacije su potpuno iste, tako da ako niste do sada pazarili Switch, možda će vas poboljšana baterija privući.

Naravno, ako ni to nije za vas, onda sačekajte još malo pošto će se uskoro pojaviti i Lite izdanje ove konzole koje je za 100$ jeftinije od standardne verzije i namenjeno je samo igranju u prenosivom modu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top