PlayStation 4

Predstavljena sedma Yakuza – Whereabouts of Light and Darkness

Nedavno smo pisali o tome kako u Segi zadovoljno trljaju ruke prodajom Judgmenta u zapadnom svetu, pa zato stižu nove lepe vesti za fanove ovog odličnog serijala.

Danas je i zvanično predstavljena sedma igra u serijalu, za koju se od ranije znalo da će glavni protagonista biti Ichiban Kasuga.

Tu je i zvanični trejler, koji možete videti ispod, naravno, na japanskom, kako i dolikuje jednoj Yakuza igri, ali se nadamo da će neko uskoro napraviti i prevod.

Ono što ćete prvo primetiti i što potpuno odskače od svega jeste, verovali ili ne – potezna borba! Ovo možda i nije toliko neočekivano, jer su tvorci ranije rekli kako prosto žele da probaju nešto novo i drugačije od standardnog šablona koji je pratio prethodnih šest naslova. A prva eksperimentisanja smo već videli u Judgmentu.

Kako vam se čini na prvi pogled?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top