Vesti

Respawn sada radi i na VR pucačini, predstavlja je u septembru

Čini se da su ekipi iz Respawn Entertainment ove godine zaista pune ruke posla i da neumorno rade na raznim projektima.

Tvorci sjajnog Titanfall serijala uveliko rade na Jedi Fallen Order, i naravno aktivno podržavaju njihov iznenadi Battle Royale hit Apex Legends, sa drugom sezonom koja je počela nedavno.

A sada, pravo iz vedra neba, stiže nam najava da rade i na VR FPS igri. Taj njihov misteriozni naslov će nam biti predstavljen za nešto više od mesec dana, 6. septembra, i to u okviru Oculus Connect događaja, pošto će Oculus Studios biti izdavač igre, i ujedno će igra biti ekskluziva za njihove VR uređaje, što je šteta, ali dobro. Njihov najnoviji uređaj, Oculus Quest, se inače prodaje neverovatno dobro.

Ova igra je najavljena još pre skoro dve godine tizer videom koji možete videti ispod, ali od tada ne znamo ništa o istoj, no to se menja za mesec dana. Jedino što znamo je da igra nema veze sa Titanfall svetom.

Ne znamo šta da očekujemo od igre, ali Respawn se pokazao kao vrhunski studio kada su u pitanju pucačine, tako da imamo vere da će ovo biti odlična igra.

Iako je prvobitni datum izlaska igre bio u ovoj godini, to će se verovatno promenti, pa je realnije da je očekujemo negde tokom 2020. godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top