PC

Stigao Beyond, najveći do sada dodatak za No Man’s Sky

No Man’s Sky je jedan od izuzetno retkih naslova koji je uspeo da prođe verovatno najčudnijim putem u istoriji igara. Od ogromnog hajpa tokom 2015. i 2016. godine, preko teškog razočarenja kada se igra pojavila avgusta te godine i gotovo godinu dana tišine, do potpunog preokreta i pravljenja neverovatnog povratka poverenja i ljubavi kod igrača.

Igra je od nesrećnog izlaska dobila ogroman broj poboljšanja i postala sjajno iskustvo, ali tu Šon Marej i njegov studio Hello Games ne planiraju da stanu.

Najavljen marta ove godine, ogromni dodatak Beyond nam sada stiže u samu igru i donosi gomilu noviteta. Jedna od glavnih najavljenih komponenti ovog dodatka je No Man’s Sky Online, koji, kako kažu, uključuje “radikalno novo socijalno i multiplejer iskustvo” koje će ohrabriti igrače širom univerzuma, gde god da se nalaze, da igraju zajedno i da se konektuju međusobno.

Tu su ogromni, beskrajni proceduralno generisani svetovi koji donosi donose brojnu floru i faunu i naravno – druge igrače oko vas sa kojima se možete udruživati, pričati, ili prosto ih ignorisati i raduckati stvari koje vas interesuju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top