PC

Trine 4 od sada ima datum izlaska

Poprilično se dugo čeka na četvrti nastavak u Trine serijalu igara, pre svega što developeri žele da se vrate korenima, i stilu iz prvih igara, kao i da izbegnu sve ono što je bilo na meti kritika u Trine 3.

Čekanju polako dolazi kraj jer je sada konačno otkriven datum izlaska za Trine 4: The Nightmare Prince. Studio Modu Games je već ranije objavio da će se četvrti deo pojaviti ove jeseni, a sada je to potvđeno i kao tačan datum stavljen je 8. oktobar.

Najava datuma izlaska dolazi sa novim trejlerom u kojem je prikazan gejmplej koji uključuje tri heroja na novoj avanturi u 2.5D grafici, a uz singlplejer, prisutan je i mod igranja za više igrača.

Na osnovu ovog trejlera moramo priznati da Trine 4 izgleda izuzetno lepo i da obilje šarenolikim bojama koje se savršeno uklapaju u svet igre.

Pogeldajte i sami:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top