PC

Gamestop otkriva da nam uskoro stiže nova Splinter Cell igra

Glasina o tome da je u pripremi nova Splinter Cell igra je u prethodnim mesecima bilo mnogo, ali na žalost fanova, one su sve opovrgnute.

I pored toga što iz Ubisofta ne govore ništa o serijalu, osim da se vraća na neočekivane načine, glasine nastavljaju da kolaju sa svih strana.

Najnovija dolazi od strane lanca prodavnica Gamestop, koji uskoro u prodaju pušta naočare za noćno gledanje napravljene po uzoru na one iz Splinter Cell serijala.

Tu ne bi bilo ništa čudno, da u opisu naočara ne stoji da je nova igra sa Splinter Cell etikom “na horizontu”.

Drugih informacija o igri nema, ali je dobro znati da se radi na povratku kultnog Sema Fišera. Ostaje samo da se vidi kako će taj povratak izgledati, da li će to biti u stilu AAA igre koja će biti nastavak, ili je u pitanju neki spin-off  ili puko pojavljivanje protagoniste u nekom od naslova kompanije.

Nadamo se da se radi o punokrvnom nastavku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top