PC

Novi izgled platforme Steam stiže sredinom meseca

O novom izgledu Steam platforme se govori već duži period, a Valve je ove godine rešio da reči konačno sprovede u delo i osveži dizajn.

U dizajnu se najviše ističe novi izgled Steam biblioteke, koja sada više liči na platforme namenjene strimovanju serija i filmova, poput Netflixa.

U biblioteci možete i lakše organizovati igre, pomoću alatke zvane collections, koja vam omogućava da igre smeštate u kategorije prema žanru ili prema određenim funkcijama i sadržaju koje pružaju. Naravno, sve ovo funkcioniše automatski, tako da će po kreiranju jedne “kolekcije”, sve igre sa tim karakteristikama biti automatski prebačene tu.

Potraga za novim naslovima je takođe olakšana, sa znatno primamljivijim prikazom bitnih elemenata i novina koje je određena igra dobila u poslednje vreme. Ujedno, Valve je radio i na društvenim elementima, pa ćete sa novim dizajnom lakše pratiti svoja dostignuća u igrama, kao i dostignuća i aktivnost prijatelja.

Do dolaska novog dizajna nećemo morati preterano dugo da čekamo, Valve je objavio da svako može pristupiti novom klijentu kroz učešće u beta testiranju.

Osveženi dizajn Steam platforme je odlična stvar i promena koja je odavno trebala biti načinjena. Drago nam je što će uskoro najpopularnija PC platforma biti znatno preglednija i izgledati modernije nego do sada.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top