Vesti

Ubisoft potvrdio da radi na AAA VR igri

Francuska kompanija Ubisoft je već ranije zakoračila u VR vode sa raznim eksperimentalnim naslovima koji su privukli solidnu pažnju fanova i uglavnom su donosili nešto novo na tom polju.

Sada je ova kompanija odlučila da kreira ozbiljniji VR naslov, koji spada u rang AAA igara, za koji će se koristiti neka od poznatih franšiza. Nije otkriveno o kojoj je franšizi reč, ali se najverovatnije radi o Splinter Cell naslovu, jer se već govori o povratku Sema Fišera na neočekivane načine , a postoji šansa i da je to Assassin’s Creed.

Ubisoft nije bio tajnovit samo u prikazivanju ambicije za rad na ovom projektu, jer je objavio da zapošljava još 50 developera koji će raditi isključivo na pomenutom VR projektu.

Ubisoft je na neki način prva velika kompanija koja će se ozbiljnije pozabaviti VR gejmingom i iskreno jedva čekamo da vidimo prve rezultate, kao i o kojoj je igri reč.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top