PC

EA “Ponos i ostvarenost” ušli u Ginisovu knjigu rekorda

Verovatno se svi sećate neslavne priče oko izlaska Star Wars Battlefront 2, igre koja je imala toliko pohlepno implementiran sistem Loot kutija, da je na sebe okrenula pažnju čak i državnih organa, i započela praktično talas regulacije Loot kutija i drugih oblika mikrotransakcija u igrama.

Posebno mesto u tom debaklu zauzima sada već legendarni komentar sa Reddita, gde je EA menadžer zajednice napisao da je cilj sistema da “Igračima pruži osećaj ponosa i ispunjenosti”. Ta rečenica je postala instant meme, a post ušao u istoriju kao ubedljivo najnegativnije ocenjeni komentar od kad Reddit postoji, sa, u ovom trenutku, oko ~667 000 negativnih ocena.

Ovaj rekord je sada postigao još jedno distignuće, koje ne verujemo da daje osećaj “ponosa i ostvarenosti” nikome u EA. Naime, on je sada zvanično registrovan u Ginisovoj knjizi rekorda, što možete videti na slici ispod. Slika dolazi iz zvaničnog 2020. izdanja Ginisove knjige rekorda, a interesantno je da prvi sledeći na listi post ima oko ~60 000 negativnih ocena, preko 11 puta manje nego ovaj komentar.

Na kraju, treba pomenuti i da je sav ovaj negativni talas zapravo pomogao da igra bude u adekvatnom stanju i sada se mnogi igrači slažu da je Battlefront 2 zapravo odlična igra, ali na žalost po DICE, istorija će zauvek ostati istorija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top