PC

Nova Dragon Age igra je u predprodukciji

Dragon Age serijal je imao svojih uspona i padova u prethodnim godinama, a fanovima je u proteklom periodu definitivno bilo najteže, jer je Bioware zbog drugih projekata bio primoran da nekoliko puta odlaže rad na novom Dragon Age naslovu.

Prethodni projekat na kojem se radilo u godinama za nama je otkazan zato što je pažnja morala biti usmerena ka igrama Mass Effect Andromeda i Anthem, a obe su, nažalost, dobile lošu reputaciju, zahvaljujući brojnim problemima.

O novoj igri se već nekoliko puta govorilo, sami čelnici studija su rekli da ne odustaju od novih igara, a pre par meseci su se pojavile i kratke priče koje otkrivaju gde će se odvijati radnja nove igre.

Kejsi Hadson, vođa studija Bioware, je u otvorenom pismu fanova otkrio kako je nova Dragon Age igra u predprodukciji, ali je nije direktno imenovao, već ju je opisao rečima “Dread Wolf rises”, tako da još uvek ne znamo ni tačno ime. Dread Wolf je ime boga Fen’Harela koji se spominje u ranijim Dragon Age naslovima.

Predprodukcija znači da ćemo morati još da čekamo na novu Dragon Age igru, a ujedno nas interesuje i u kojem će smeru serijal ići, pošto je glavni producent iza igara, Majk Lajdlav, otišao da radi za Ubisoft.

O tome kakve je trebala biti otkazana igra, i šta se očekuje od naredne pogledajte u našem videu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top