Nintendo Switch

Battle Royale nije zaobišao ni Civilization 6

Predvodnik Battle Royale žanra, Fortnite, ne beleži popularnost kao prošle godine, a i sami možete zaključiti da je sve manje igara u tom maniru.

Ipak, Battle Royale viđamo još uvek, i to u igri gde ga baš i nismo očekivali -Civilization VI. Ovaj naslov je postao bogatiji za još jedan apdejt, nazvan Red Death, koji je zapravo multiplejer mod igranja za do 12 igrača.

Kao i u svakom Battle Royale naslovu, ti igrači za cilj imaju da ostanu jedini preživeli, a glavno sredstvo za uništenje jesu nuklearne bombe. Svaki od igrača vodi svoju preostalu civilizaciju, koju mora po svaku cenu održati u životu, inače je game over.

Red Death nema opciju za izgradnju civilizacije, što je i logično kada je dozvoljena masovna upotreba nuklearnog oružja, već je ovde moguće istraživati post-apokaliptčno okruženje i skupljati, inače oskudne, resurse.

Jako zanimljiva novina, koja donosi drugačije iskustvo od onog na koje smo navikli u Civilizacijama, pa ga tako vredi isprobati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top