PlayStation 4

Novootkriveni detalji čine P.T. još užasnijim

pt

Mislimo da ne postoji ni jedan Demo u istoriji igara koji je stekao takav kultni status kao što je to učinio P.T. U pitanju je bio “pokazni” demo za kasnije otkazanu igru Silent Hills, na kojoj je radio Kodžima, pre nego što je napustio Konami.

Demo je bio neverovatno strašan, sa atmosferom koja vam nije dozvoljavala da se opustite. Ono što je tužno, je što je nakon otkazivanja igre, taj demo postao ogromni rariret, jer je nestao sa interneta i samo one PlayStation 4 konzole koje su ga imale na hardu pre toga, su i dalje bile u mogućnosti da ga igraju.

Bilo kako bilo, ovaj legendarni jezivi demo je sa jednom novom informacijom postao još strašniji. Naime, Lisa, glavni “strah” igre, da je tako nazovemo, je zapravo sve vreme iza vas u igri!

Ovo je otkrio izvesni Lans Mekdonald, koji je hakovao kameru u demu, tako da ima slobodno kretanje i na njegovo iznenađenje (i naš užas), Lisa stalno ide iza vas, i sve zvukove i buku koju čujete, zapravo pravi ona.

Ne znamo da li je ovo urađeno kao demo atmosfere igre (tajna koja je trebalo da se otkrije) ili je više u pitanju neki tehnički aspekat, odnosno da je developerima bilo najlakše da tu učitaju njen model da bude spreman, ali je svakako jeziva informacija i sada nam je tek frka da ponovo zaigramo demo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top